Μαρίνα Τσολάκη – Event Planner

Η εταιρεία MERRY ROSES σφραγίζει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο την πιο ιδιαίτερη προσωπική σας στιγμή. Σκηνοθετεί για εσάς το όνειρο και το πραγματοποιεί. Η εταιρεία που έδωσε άλλο νόημα στην έννοια του γάμου, της βάπτισης και της διακόσμησης σε κάθε οργάνωση εκδήλωσης.

Κάθε project που αναλαμβάνει αποτελεί μια μεγάλη παράσταση. Οι γνώσεις μας και η καθοδήγησή μας θα σας εντυπωσιάσουν. Το αλλάνθαστο ενστικτο μας θα σας μεταφέρει σε ένα ονειρεμένο σκηνικό για εσάς και τους καλεσμένους σας. Τάσεις ρομαντισμου, vintage style, κομψότητα, φινέτσα, ιδιαιτερότητα, αρμονία και προσωπικό στυλ ειναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει και μας κάνει ξεχωριστούς σαν εταιρεία στο γάμο, στην βάπτιση, στην διακόσμηση και σε όλες μας τις υπηρεσίες.

Το προσωπικό μας πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να είναι κοντά σας σε κάθε σας ανάγκη. Επίσης αναλαμβάνουμε και την διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου πριν το γάμο, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα υποδοχής. Ταξιδεύουμε μαζί σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας επιθυμείτε για την οργάνωση του γάμου ή της Βάπτισης σας.

Leave A Reply

Your email address will not be published.